Физичари заблистали на општинском такмичењу

Као што је и најављено, у суботу 23.02.2019. одржана су два општинска такмичења у Основној школи „Свети Сава“ на којима су учествовали ученици наше школе.

Велики успех постигли су физичари који су забележили сва три прва места и припало нам је и једно треће место. Код ученика шестог разреда прво место освојила је Нађа Станковић 6/2 , а наша друга представница Теодора Радека 6/4 била је трећа са . Код седмака најуспешнији је био ученик 7/1 Тодор Петровић , док је Павле Кадијевић 8.ИО Пилица са  био први код ученика 8. разреда. За велики успех заслуге припадају и предметној професорици Вери Манојловић која их је припремала за ово такмичење.

Reezultati opštinskog takmičenja iz fizike 23 2 2019

На другом такмичењу, односно на општинском такмичењу из енглеског, ниједан ученик није успео да достигне према пропозицијама потребне бодове за пласман на неко од прва три места. Када је реч о резултатима наших ђака треба истаћи да је Татјана Баштовановић 8/1 забележила други, Инес Васиљевић 8/2  пети ,а Андреј Кунчак и Огњен Лечић( обојица из 8/2) шести резултат. Њих је за такмичење припремала наставница Сузана Пејовић.

Резултати Општинског такмичења из Енглеског језика

Резултати-Општинског-такмичења-из-Енглеског-језика 2

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес