СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ПРВАКА и ПЕТАКА У ПОНЕДЕЉАК 31.8.2020.

Поштовани родитељи ученика првог разреда, обавештавамо Вас да ће се прозивка ученика и пријем првака одржати у понедељак 31.08.2020. године у школском дворишту у 8 часова у складу са тренутном ситуацијом. Неопходно је да ученици и родитељи обавезно имају и носе маске. Детаљне информације о распореду, организацији и начину рада у овој школској години добићете од учитељица. Ученици првог разреда у издвојеним одељењима крећу у школу 1.09.2020. године у 8 часова , тако да ће битне информације родитељи добити тај дан од учитељица.

Такође Вас обавештавамо да ће се прозивка ученика 5. разреда  одржати у понедељак  31.08.2020. године у школском дворишту у 10 и 30 часова у складу са тренутном ситуацијом. Неопходно је да ученици и родитељи обавезно имају и носе маске. Детаљне информације о распореду, организацији и начину рада у овој школској години добићете од одељењских старешина .

Ученици 5. разреда у ИО Пилица крећу у школу 1.09.2020. године у 8 часова , тако да ће битне информације родитељи добити тај дан .

„… НАША ШКОЛА НИЈЕ ИСТА КАО ДРУГЕ, ЛЕПА СПОЉА СА ДУШОМ ИЗНУТРА …“

Управа школе

 

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес