Наши млади физичари и „енглези“ изузетни на Општинским такмичењима

Претходног викенда , иако је зимски распуст продужен, ученици наше школе постигли су изузетне резултате на тaкмичењу из физике и енглеског језика, а учествовали су и на такмичењу из немачког језика.

Прво такмичење било је у суботу 22.02.2020. из познавања немачког језика, а нашу школу представљале су Кристина Давидовић и Јелена Злопорубовић (обе из 8/2) са предметном професорицом Слађаном Арсић, нажалост нико из наше општине није успео да се пласира на следећи ниво такмичења.

Други дан је био веома успешан за представнике наше школе , а посебно су се истакли млади физичари  предвођени проф. Вером Манојловић. Најбољи резултат од свих такмичара (укупно 15 из три школе) остварила је Нађа Станковић 7/2 са 85 поена и освојеним првим местом наставља такмичење. Код ученика осмог разреда, такође прво место освојио је ученик наше школе Тодор Петровић 8/1,  док је у конкуренцији 6. разреда Александар Симић 6/1 освојио друго место.Поред њих нашу школу представљали су и Јанко Павловић, Борис Јанковић и Марио Јашић (сви из 6/4).

Друго такмичење у недељу 23.02.2020. било је из енглеског језика, а најбољи резултат и једини остварени пласман на Окружно такмичење из општине Бајина Башта , постигла је Анастасија Милосављевић 8/3 са 35 поена уз освојено друго место. Представници наше школе били су и Јелена Злопорубовић 8/2, Ружица Кнежевић 8/3 , Викторија Радосављевић 8/2 са предметним професором Бранимиром Јеремићем.

Takmicenja 2020 - Copy

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес