Четврти турнир у стоном тенису – Куп Sally de Beaumont 2018.

У част нашем донатору спортске опреме и столова за стони тенис, Sally de Beaumont и подршку  Mantel Tia i Ken, ОШ „Рајак Павићевић“ ће организовати 4. по реду турнир у стоном тенису за ученике основних школа које су преко нас добиле столове за стони тенис.

Турнир ће се и ове године одржати у Спортској хали у Бајиној Башти у суботу 15.12.2018.године са почетком у 9 часова. На турнир су позване ОШ „Душан Јерковић“ Костојевићи, ОШ“Свети Сава“ Бајина Башта, ОШ „Богосав Јанковић“ Кремна и ОШ „Стеван Јоксимовић“ Рогачица. Такмичари и наставници треба да дођу у 8 и 45 ради паровања.

Право учешћа имају ђаци од 1-8.р. и дечаци и девојчице, који ће се такмичити у четири узрасне категорије: 1.и 2 разред, 3. и 4. разред, 5. и 6.разред и 7. и 8.разред, наравно посебно дечаци, посебно девојчице.За победничке екипе турнира обезбеђени су пехари, за појединце медаље, а за све учеснике сендвич и сок.

Дођите да се лепо дружимо, да такмичење прође у фер плеј атмосфери, нека победе најбољи, али победа нека не буде у првом плану!

4 Kup Sally de Beumont - Copy

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес