Окружно такмичење у футсалу

Окружно такмичење у футсалу за дечаке и девојчице одржано је 13.11.2018. у организацији Основне школе „Рајак Павићевић“.

У мушкој конкуренцији првобитно је било пријављено десет екипа, али на самом такмичењу појавило се седам основних школа. Након жребања пред многобројном публиком одиграно је три меча у првом кругу. Постигнути су следећи резултати : ОШ „Мито Игумановић“ из Косјерића : ОШ „Димитрије Туцовић“ из Чајетине (3:4) ; ОШ „Милосав Стиковић“ Пријепоље : ОШ „Прва основна“ Ужице ( 3:2)  и ОШ „Емилија Остојић“Пожега : ОШ „Рајак Павићевић“ Бајина Башта (4:2) ;  У првом полуфиналу Чајетинци су били успешнији од Пријепоља (2:2) односно 4:2 након пенала, а у другом екипа Пожеге је савладала ОШ “ Братство-јединство“ из Дуге Пољане (Сјеница) са (4:0). Неизвесно финале припало је екипи из Чајетине која је савладала екипу из Пожеге резултатом (1:0), а треће место је припало основцима из Пријепоља.

turnir m

Код девојака се такмичило шест екипа и одиграно је укупно 5 утакмица. Први круг су играле школе „Светозар Марковић“ Пријепоље и „Петар Лековић“ Пожега (0:1), „Јездимир Трипковић “ Латвица /Ариље и „Свети Сава“ Бајина Башта (0:5); У првом полуфиналу Пожега је савладала „Јордан Ђукановић“ Варда резултатом 4:1, а у другом полуфиналу након пенала Бајинобаштанке су победиле „Миодраг Миловановић“ из Карана 2:1. Победник женског турнира је екипа из Пожеге која је победила домаћу екипу са 2:0, а треће место припало је школи „Јордан Ђукановић“. Незванично најбоља играчица турнира је Ивана Максимовић из ОШ „Свети Сава“ Бајина Башта. Главни судија је био Дејан Тимотијевић , а за записничким столом су биле ученице 8/1  Татјана Баштовановић и Магдалена Радојичић.

turnir m1

 

 

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес