Спорт повезао децу приградских школа у Пилици

Већ другу годину за редом у организацији Спортског савеза Бајине Баште ученици приградских школа се друже и надмећу у футсалу и одбојци. Домаћин овогодишњег дружења је било Издвојено одељење Основне школе „Рајак Павићевић“ у Пилици. У госте су нам стигли ученици и професори из ОШ “ Душан Јерковић“ – Костојевићи, ОШ „Стеван Јоксимовић“ из Рогачице и Бачеваца. Иако резултат није био у првом плану , треба ипак поменути да су овог пута најуспешније биле екипе из Пилице .

Прво полуфинале у одбојци играле су ученице из Пилице и 2. екипа из Рогачице, а победу су забележиле девојке из Пилице резултатом 2:0, други меч је био између 1. екипе из Рогачице и Костојевића  и завршен је резултатом 2:0. У мечу за треће место успешнија је била 2.екипа из Рогачице , а у финалу након интересантне и на моменте неизвесне утакмице као победнице су изашле девојке из школе домаћина. Судија турнира је био Звездан Баштовановић.

Код дечака први меч је био између Костојевића и Рогачице (3:1) , а други између Пилице и Бачеваца (8:0). Треће место освојила је екипа Рогачице, а прво место дечаци из Пилице, који су у последњим секундама решили меч у своју корист резултатом 3:2. Судија футсал турнира је био Дејан Тимотијевић.

По завршетку такмичења сви ученици су добили сендвич и сок, а професорима (односно школама)  су у име Спортског савеза додељене по три лопте .

2 nov PIlica - Copy

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес