Свечана додела признања најбољим ученицима у шк. 2017/2018.

Као и сваке године , након завршетка свих такмичења , крајем маја најуспешнијим ученицима и њиховим наставницима приређује се свечана додела признања са окружних и републичких такмичења у току школске године. Школска  2017/2018.  година се може сврстати у једну од најуспешнијих у последње време , бар када је реч о освојеним наградама на свим нивоима такмичења. Након поздравног говора директора школе Драгана Ресимића, предметни наставници су уручили заслужена признања најбољим ђацима ,а  дружење је завршено заједничким фотографисањем.

Иначе наши ученици су ове године освојили 11 појединачних и 1 екипно прво место на округу, затим 12 других  2 екипна друга места и 19 појединачних и  1 екипн0 треће место.

ОКРУЖНА ТАКМИЧЕЊА 2018 - Copy

Када је реч о републичким такмичењима,  посебно треба истаћи , да су нашу школу представљали ученици из следећих предмета : физика, енглески језик, руски језик, српски језик, географија, физичко васпитање (атлетика, шах).

Остварени резултати су за понос ученика и школе: прво место у дисциплини скок у даљ освојила је Тијана Карадаревић 8/3; друго место освојиле су  Сања Павловић 7/2 у скоку у вис и Анђела Ивановић 7/3, а треће место у Србији освојили су Павле Кадијевић 7. ИО Пилица из физике, Александра Димитријевић 8/2 из руског језика и женска атлетска екипа.

РЕПУБЛИЧКА ТАКМИЧЕЊА 2017 2018 - Copy

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес