Урош и Борис најбољи на турниру

Први Новогодишњи турнир одржан је уз учешће великог броја учесника у фискултурној сали ОШ „Рајак Павићевић“ . У категорији пионира (4. и 5. разред) било је пријављено 29 такмичара (4. групе) и одиграни су веома интересантни и неизвесни мечеви. Након разигравања у оквиру група у полуфинале су се пласирали : Жижић Предраг (5/1) и Симић Урош (5/3), а други полуфинални пар су чинили Кунчак Андреј (4/2) и Петровић Андрија (5/4); занимљиво финале су одиграли Симић – Кунчак и на крају као победник је изашао Урош Симић.

У категорији кадета (6.7.и 8. разред) било је пријављено 25 такмичара распоређених такође у четири групе. У полуфинале су се пласирали Павловић Јован (6/2) – Радојичић Борис (7/2), и Митровић Небојша (8. ИО Пилица)-Јовановић Бобан (6/1). Победници полуфиналних мечева  Јовановић Б. и Радојичић Б. су одиграли сјајан  меч, а победник турнира је Радојичић Борис.

У нади да ће овај турнир постати традиционалан и да је спорт најздравији начин за правилан развој деце, следеће дружење са младим стонотенисерима је заказано за пролеће 2015. године.

SLIKE STONI TENIS SLIKE STONI TENIS1

 

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес