Анђа Радуловић се пласирала на Републичко такмичење из српског језика

Још један велики успех ученика и наставника наше школе остварен је на Окружном такмичењу из српског језика које је одржано 31.3.2012. године у ОШ „Душан Јерковић“ Ужице.

Пласман на Републичко такмичење остварила је Анђа Радуловић 7-1 (наставница Винка Павић) које је заузела 2. место са освојених 17 поена.

На такмичењу ученика петог разреда учествовало је 74 такмичара и наши ђаци су забележили изузетне резултате: Ива Бодирога 5-1 (наставница Винка Павић)  заузела је 2. место са 19 поена, Ивана Стојановић 5-2 (наставница Винка Павић)  такође 2. место са 18 поена, Јелена Тенић 5-2 (наставница Винка Павић)  , као и Марија Милинковић 5-1 (наставница Винка Павић)  са истим бројем поена – 17 су  освојиле 3. место. Од наших ученика треба поменути и Емилију Средојевић 5-2 (наставница Винка Павић)  са 15 поена, затим Огњена Јанковића 5-3 (наставница Марија Јовановић) са 14 поена и Исидору Ристић 5-3 (наставница Марија Јовановић) са 13 поена.

Код ученика шестог разреда имали смо једног представника, Александру Радовановић – Пилица (наставница Весна Јекић) која је освојила 14 поена.

У конкуренцији осмог разреда нашу школу је представљала Татјана Јекић – Пилица (наставница Весна Јекић) а она је освојила 3. место са 14 поена.

Један коментар за “Анђа Радуловић се пласирала на Републичко такмичење из српског језика”

  1. gagi каже:

    Bravo za sve mlade i perpektivne učenike i njihove nastavnike ,a posebno za Anđu Radulović učenicu 7-1.

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес