СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ПРВОГ И ПЕТОГ РАЗРЕДА 31.8.2021.

Поштовани родитељи ученика првог разреда, обавештавамо Вас да ће се прозивка ученика и пријем првака одржати у уторак  31.08.2021. године у школском дворишту у 9 часова у складу са тренутном ситуацијом. Неопходно је да ученици и родитељи обавезно имају и носе маске. Детаљне информације о распореду, организацији и начину рада у овој школској години добићете од учитеља и  учитељица.

Ученици првог разреда у издвојеним одељењима крећу у школу у среду  1.09.2021. године у 8 часова , тако да ће битне информације родитељи добити тај дан од учитељица.

Такође Вас обавештавамо да ће се прозивка ученика 5. разреда  одржати у уторак  31.08.2021. године у школском дворишту у 10  часова у складу са тренутном ситуацијом. Неопходно је да ученици и родитељи обавезно имају и носе маске. Детаљне информације о распореду, организацији и начину рада у овој школској години добићете од одељењских старешина .

Ученици 5. разреда у ИО Пилица и осталим издвојеним одељењима крећу у школу  у среду 1.09.2021. године у 8 часова , тако да ће битне информације родитељи добити тај дан .

„… НАША ШКОЛА НИЈЕ ИСТА КАО ДРУГЕ, ЛЕПА СПОЉА СА ДУШОМ ИЗНУТРА …“

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА 1 СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ УЧЕНИКА 5

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес