Нађа Станковић (8/2), проглашена за Ђака генерације

Наставничко веће Основне школе „Рајак Павићевић“ на седници одржаној 14.6.2021. прогласило је Нађу Станковић ученицу 8/2 разреда , за Ђака генерације. Поред Нађе , предложени су били и : Сергеј Марковић 8/1, Огњен Лазић 8/3, Марта Милановић 8/3 и Теодора Радека 8/4.
Највећи број поена освојила је Нађа Станковић (80,5) захваљујући постигнутим резултатима у току школовања из различитих области и на свим нивоима такмичења из : физике, математике, хемије , а поред тога запажене успехе постигла је и у атлетици. Највећи успех постигла је ове године из физике освајањем другог места на Републичком такмичењу , а као круна свега је стигао и позив да учествује на Српској физичкој олимпијади крајем јуна. Треба још нагласити да је уз примерно понашање према наставницима и свим запосленима у школи , Нађи дружење са вршњацима било један од приоритета.
Поносна на своје најбоље ђаке , наша школа приредила је традиционални пријем за добитнике Вукове дипломе 17.6.2021 , а истом приликом уручено је  и признање за Ђака генерације 2006. годишта.

Поред Нађе Станковић 8/2, која је проглашена за Ђака генерације, признања су добили : Сергеј Марковић 8/1, Николина Злопорубовић 8/2, Урош Аврамовић, Огњен Лазић, Марта Милановић, Маша Селинић (сви из 8/3), Теодора Радека 8/4 и Тијана Ђокић 8. ИО Пилица. Награде је уручио директор школе Драган Јовановић, а пријему су присуствовали : помоћник директора Јан Кунчак и одељењске старешине Весна Џекулић, Ирена Петровић, Драгица Борањац, Слађана Арсић и Никола Стаменић.

NAdja vui

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес