ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ДЕЦЕ У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2021/2022. ГОДИНЕ

Према Закону о основама система образовања и васпитања у ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ уписује се свако дете које до почетка школске године има најмање 6,5 година, а највише 7,5 година (деца рођена од 1.03. 2014. године до 28.02.2015. године.)

МЕСТО УПИСА: ОСНОВНА ШКОЛА „ РАЈАК ПАВИЋЕВИЋ“
-код секретара школе .

ВРЕМЕ УПИСА: Упис почиње 01.априла 2021. године и траје до 31. маја 2021. године .

Упис ученика у први разред школске 2021/22. године вршиће се електронским путем.
На порталу е Управа биће доступна услуга ПРИЈАВЉИВАЊЕ за упис детета у основу школу (о датуму приступа порталу бићете благовремено обавештени преко сајта школе, facebook и instagram странице школе.
Родитељи приликом уписа не доносе документа (Уверење о завршеном припремном предшколском програму школи се доставља накнадно када дете заврши похађање). Извод из матичне књиге рођених, потврду о пребивалишту детата и лекарско уверење (потврда о здравственој способности детета за упис у школу) прибавља школа приликом е-уписа (електронским путем из службених евиденција РС), а на основу писане сагласности родитеља/другог законског заступника (потребно је да родитељи приликом доласка у школу знају ЈМБГ детета и једног од родитеља).
Родитељи који немају могућност коришћења интернета упис могу извршити директно у школи.
Нове информације о упису ученика које будемо добијали од надлежних институција биће доступне на сајту школе.

РАД ПЕДАГОГА: Приликом пријављивања детета за упис , у поменутој апликацији, можете заказати термин за разговор са педагогом.Приликом заказивања термина битно је да термин разговора са педагогом, буде након обављеног систематског прегледа у ДЗ „ Евелина Хаверфилд“.

УПРАВA ШКОЛE

Školska 2020 2021 - Copy

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес