Шампиони Златиборског округа у футсалу

Након победе на Општинском такмичењу у футсалу које је одржано у суботу 29.2.2020. ученици наше школе постигли су феноменалан резултат и на Окружном такмичењу које је одржано у Прибоју 04.3.2020. године, освајањем првог места.

Екипа је наступила у следећем саставу : Драган Јездић 8/3(голман и капитен), Вељко Матић 8/3, Матеја Милосављевић 8/2, Ђорђе Панић 8/2, Ђорђе Петровић 8/2, Пантелија Милосављевић 8/1,  Реља Живановић 8/1, Стефан Радовановић 7/3, Алекса Рогић 7/4 предвођени професором Драганом Радовановићем. Прва утакмица добијена је резултатом 4:1 (голове су постигли Радовановић, Милосављевић П, Милосављевић М и Панић). У полуфиналу противник је била екипа из Пожеге коју смо победили резултатом 2:0 (голове су постигли Милосављевић П,Панић) . Финални меч је одигран против школе из Сјенице , а коначан резултат је био 5:1  (стрелци су били Радовановић 2, Панић 2 и Милосављеевић М .)

Овим резултатом наши ученици су стекли право да се такмиче на Међуокружном турниру и желимо им пуно успеха и среће на путу ка школским олимпијским играма у Новом Саду.

mart3

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес