Ђаци наше школе укључени у пројекат „Без дивљих депонија“

На предлог општинске управе Савет родитеља ОШ „Рајак Павићевић“ је одобрио учешће ученика 6. и 7. разреда и педагога у пројекту „Без дивљих депонија“ у периоду од 15.септембра  до 15. новембра 2014. године.

Циљ пројекта је смањење количине за депоновање у Регионалном центру за управљање отпадом Дубоко и стварање услова за примарну селекцију отпада на територији општине Бајина Башта , уз стварање одрживих навика грађана у односу на животну средину и комунални ред, едукацијом и јачањем одговорности појединца у процесу управљања отпадом.

Ученици похађају четири тренинга на којима ће се упознати са концептом примарне селекције комуналног чврстог отпада и њеном значају за очување животне средине , а након тога ће бити ангажовани за теренски рад уз присуство радника ЈКП „12 септембар“.

Учесници у пројекту  из наше школе су :   Милошевић Биљана, Јанковић Јован, Максимовић Никола и Јанковић Урош –  6/1;  Јакшић Јелена, Раонић Николина, Ћурчић Јована, Јелисавчић Вук, Савић Ненад – 7/3  ;  Марић Катарина 7/2 и педагог Кунчак Слађана .

13 oktobar

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес