Нађа Станковић (8/2), проглашена за Ђака генерације

Nastavničko veće Osnovne škole „Rajak Pavićević“ na sednici održanoj 14.6.2021. proglasilo je Nađu Stanković učenicu 8/2 razreda , za Đaka generacije. Pored Nađe , predloženi su bili i : Sergej Marković 8/1, Ognjen Lazić 8/3, Marta Milanović 8/3 i Teodora Radeka 8/4.
Najveći broj poena osvojila je Nađa Stanković (80,5) zahvaljujući postignutim rezultatima u toku školovanja iz različitih oblasti i na svim nivoima takmičenja iz : fizike, matematike, hemije , a pored toga zapažene uspehe postigla je i u atletici. Najveći uspeh postigla je ove godine iz fizike osvajanjem drugog mesta na Republičkom takmičenju , a kao kruna svega je stigao i poziv da učestvuje na Srpskoj fizičkoj olimpijadi krajem juna. Treba još naglasiti da je uz primerno ponašanje prema nastavnicima i svim zaposlenima u školi , Nađi druženje sa vršnjacima bilo jedan od prioriteta.
Ponosna na svoje najbolje đake , naša škola priredila je tradicionalni prijem za dobitnike Vukove diplome 17.6.2021 , a istom prilikom uručeno je  i priznanje za Đaka generacije 2006. godišta.

Pored Nađe Stanković 8/2, koja je proglašena za Đaka generacije, priznanja su dobili : Sergej Marković 8/1, Nikolina Zloporubović 8/2, Uroš Avramović, Ognjen Lazić, Marta Milanović, Maša Selinić (svi iz 8/3), Teodora Radeka 8/4 i Tijana Đokić 8. IO Pilica. Nagrade je uručio direktor škole Dragan Jovanović, a prijemu su prisustvovali : pomoćnik direktora Jan Kunčak i odeljenjske starešine Vesna Džekulić, Irena Petrović, Dragica Boranjac, Slađana Arsić i Nikola Stamenić.

NAdja vui

Напишите коментар

Направио Зоран Марић - Покреће ВордПрес